CATENGESP


TINC UN SOMNI

(08/08/2009)

AVUI (06/08/2009)

Sobre Sarah Palin I Francisco Camps.

Hola, Comunitat Valenciana. Com m’agrada, poder parlar directament amb vosaltres, la gent que serveixo com a president vostre. En els últims mesos he estat acusat de tota manera d’irregularitats, com ara portar certs trajos. I coses pitjors. La Generalitat valenciana ha hagut de gastar milions dels vostres diners per rebutjar les acusacions, uns diners que ja no es poden gastar per reparar carreteres o pagar els sous dels mestres d’escola.

He après una cosa, això és, en la vida un ha de triar! Seria fàcil acotar el cap i callar. Això és el que fan els perdedors, la majoria. Però visc en una comunitat mediterrània i sé molt bé que només els peixos morts segueixen el corrent. Cal lluitar per a la nostra Comunitat! I ho faré. Però no com a president de la Generalitat. No tornaré a ser candidat presidencial mai més. Si ho fes, no seria una cosa bona per a la Comunitat Valenciana. Tingueu confiança en la meva decisió. No puc continuar com a president i malgastar milions i milions dels vostres diners en litigis, només perquè jo pugui continuar sent president. El que faré és protegir els drets individuals de tothom, en contra del govern socialista, que vol dominar-nos a tots. Tinc prou sentit comú per saber que he de passar la pilota. Que Déu us beneeixi, el meu cor és vostre. Com deia el general McArthur, no ens estem retirant, estem avançant, però en una altra direcció.

NOTA: Al contrari del que alguns lectors puguin haver esperat, això no és el discurs de dimissió del Molt Honorable Francisco Camps, president de la Generalitat de la Comunitat Valenciana, sinó uns fragments del discurs de dimissió recent de la Sarah Palin, exgovernadora de l’Estat d’Alaska; ha estat traduït al valencià i degudament adaptat perquè qui vulgui somiar truites, doncs que les somiï.


- Textos i contingut: Matthew Tree - Disseny i programació: Nac -